Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Golvläggning Göteborg

I Göteborg som så många andra städer har värdet på renoverade lägenheter och hus ökat markant det senaste och det är allt vanligare att man renoverar sitt hus innan man säljer det, för att på så sätt tjäna mer pengar. Trots att man gör en liten investering kan detta höja priset på huset med tiotusentals kronor. En väldigt viktig del av husets karaktär ligger i golven, de avgör en stor del av känslan i huset. Det kan därför vara en bra ide att lägga in nya golv, både om du planerar att sälja ditt hus, eller om du bara vill få en fräschare känsla.

Priser på Golv
När du skall lägga in ett nytt golv så finns det självklart många faktorer som spelar in vad gäller priset, några av dessa är: typ av golv, om du kan lägga golvet själv eller anställer företag och vilken kvalitet du vill ha på golvet. Vad gäller typ av golv är den allra vanligast golvtypen i Göteborgstrakten parkettgolv, inte minst för att de ger en härlig känsla, utan också för att parkettgolvet är enkelt att lägga in själv. Detta faktum gillar de händiga Göteborgarna och på så sätt kan man även spara sig en slant. Det finns som sagt många olika sorters material att välja på när du skall lägga nya golv och vilket du väljer beror helt på vad för smak du har. Om du t.ex. vill ha ett billigt och tåligt golv till din sommarstuga vid havet, är plastgolvet att rekommendera, medan om du vill ha ett lyxigare och mer påkostat golv till din lägenhet i Göteborg stad, skall du satsa på trägolvet.

Få det billigaste priset
För dig som vill lägga nya golv fast inte vill spendera så mycket pengar är det ett bra tips att åka runt till olika affärer i Göteborg och leta efter ett så billigt golv som möjligt. Ett annat tips är att göra en budget för hur mycket du vill spendera på din golvläggning, på så sätt vet du vad det kommer att kosta att lägga golv, och du behöver inte spendera mer än vad du vill.


Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade golvläggare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Golvläggning

  Sverige 2019-10-17
 • Golvläggning

  Sverige 2019-10-16
 • Golvläggning

  Sverige 2019-10-13
 • Golvläggning

  Sverige 2019-10-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-10-11

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)