Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Golvläggning pris

Val av material
När du skall lägga nya golv är det viktigt att tänka på vilken sorts material du vill ha på golvet eftersom de olika materialen ger ditt hus olika känsla. Ett plastgolv kan vara väldigt bra i blöta utrymmen, så som köket eller badrummet, eftersom det tål vatten. En annan positiv faktor med plastgolvet är att det oftast har ett betydligt lägre pris än trägolv och stengolv. Men om du vill ha en modern men ändå mysig känsla är trägolvet att rekommendera. Trägolvet kan variera enormt i pris beroende på träslag och kvalitet, men det är viktigaste är inte priset utan att golvet passar just dig, eftersom golven förhoppningsvis kommer att hålla en lång tid framöver blir det i slutändan inga stora pengar. Stengolv blir allt vanligare och vanligare idag eftersom det är ett väldigt tåligt material som klarar av slitage i allra högsta grad och i princip håller för evigt. Det kan vara ganska dyrt att lägga stengolv för att materialkostnaden är dyr, men stengolvets långa livslängd gör att detta golv är en god investering.

Anlita eller göra själv
När du vill lägga nya golv kan du både välja att lägga dina golv själv eller att anlita en professionell golvläggare. Det är naturligtvis billigare att lägga golven själv men om man inte erfaren av golvläggning är detta inget att rekommendera, eftersom minsta möjliga misstag kan leda till stora utgifter, i form av vattenläckor o.s.v, jag kan därför rekommendera att ta hjälpa av ett företag som lägger dina golv trots att detta har ett lite högre pris kommer det att vara värt det.

Att tänka på vid anlitning av företag
När du bestämt dig för att hyra in ett företag som lägger dina golv är det viktigt att kolla upp flera olika företag och jämföra priserna på dessa. Men det är inte bara det lägsta priset som är avgörande utan också hur duktig och erfaren golvläggaren är, för att få ett bra utfört arbete. Det kan vara värt att välja ett företag som man vet gör ett bra jobb, trots att deras priser är lite högre, eftersom golven kommer att användas flera år framöver.


Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade golvläggare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-20
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-10

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)