Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Golvläggning Stockholm

Om du bor i Stockholm och känner att du vill renovera ditt hus men inte vill lägga ner en förmögenhet finns det ett alternativ som både kan vara enkelt och generera mycket pengar. Det alternativet är att lägga nya golv i din fastighet. Eftersom detta höjer värdet på huset kan det både ses som en investering och ett sätt att fräscha upp lite. Stockholmare har alltid varit väldigt mån om sina hem och det spenderas därför enorma summor pengar på möbler och inredning men många glömmer av den stora betydelse golven har för huset.

Typ av golv
Om du har bestämt dig för lägga om dina golv är nästa steg att välja vilken sorts material som du vill ha. Stockholm är världskänd för sin natursköna skärgård, det är också därifrån många har hämtat inspiration när de renoverar sina hus. Detta har gjort trägolven väldigt populära inte minst för den fantastiska känsla som trägolvet ger utan också för att det är så prisvärt. Om du funderar på att genomföra en golvläggning är det att rekommendera att åka runt i Stockholm och hämta intryck och inspiration, speciellt från skärgården. Det allra vanligaste golv som läggs i Stockholm idag är ett lite mörkare lackerat ek-golv som ger en otroligt ren och modern känsla. För den som vill ha ett golv som tål lite mer slitage men ändå billigt, är plastgolvet det bästa alternativet att lägga, eftersom det är ett golv som är extremt stryktåligt trots sitt låga pris.

Lägga golven själva
I Stockholmsområdet finns det väldigt många företag som håller på med golvläggning, om du känner att du inte har tid eller kunskap nog att lägga dina nya golv själv, kan du för att bra pris få det gjort på ett mycket professionellt sätt. Även om detta kostar mer kan det vara att rekommendera eftersom golvläggarna vet vad de gör och på så sätt är risken för fel minimal. Om du däremot vill spara pengar kan du naturligtvis lägga in golven själv och då är parkettgolvet det perfekta valet för dig eftersom det är enkelt att lägga, men fortfarande håller absolut bästa kvalitet.


Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade golvläggare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-20
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-10

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)