Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Lägga golv

Om du har ett hus eller än lägenhet som du vill höja värdet på kan det vara perfekt att lägga nya golv eftersom de förhöjer känslan i huset något enormt. De vanligaste är idag att man lägger stengolv på de ytor som utsätts för mycket slitage, och de ytor som man vill skall vara lite mer vattentåliga, eftersom stengolvet är väldigt tåligt. På de övriga ytorna är ett trägolv/laminatgolv att rekommendera eftersom det är väldigt snyggt och relativt billigt med tanke på hur länge du kan ha golvet. Självklart variera priserna beroende på vilken sorts träslag och kvalitet du vill ha på ditt golv.

Val av golv
När du funderar på vilken typ av golv just du vill lägga kan det vara bra att tänka på vilken stil man har i resten av huset. Om du till exempel har en väldigt modern stil med ljusa färger kan detta vara snyggt att matcha detta med ett stilrent ek-golv. Om du däremot är lite mer för ett traditionellt utseende kan du lägga ett lite mörkare golv av t.ex. lackerad furu. Så länge du inte har obegränsat med pengar är det bra att sätta upp en budget för vad dina nya golv får lov att kosta, på så sätt spenderar du inte mer pengar än vad du vill på att lägga nya golv.

Lägga golven själv?
Det finns många som lägger om sina golv själv, och det kan du också göra för det är faktiskt inte så svårt som det låter, självklart beror det på vilken sorts golv du vill ha. Men om du har bestämt dig för att sköta golvläggningen själv, och på så sätt spara dig en slant, är parkettgolvet att rekommendera. Parkettgolvet är prisvärt, finns i alla möjliga olika träslag, och inte minst, det är väldigt enkelt att lägga själv. Har du tummen mitt i handen och absolut inte tänker lägga ditt golv själv finns det mängder av företag som kan hjälpa dig med detta. Det allra enklaste sättet att ta kontakt med ett företag som lägger golv är att söka på internet eller kolla i gula sidorna.


Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade golvläggare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-20
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-10

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)