Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Lägga Parkettgolv

Parkettgolv är en utav de finaste sorters golv du kan köpa eftersom det är gjort av äkta trä, till skillnad från laminat som bara är en kopia av trä. Trots att parkettgolvet är gjort av riktigt trä är det oftast inte så dyrt, det är därför ett av de mest populära golven på den svenska marknaden. Priserna på parkettgolv kan skilja sig allt ifrån hundralappen till tusenlappen per kvadratmeter, beroende på vilken kvalitet och träsort du vill ha på ditt golv. Det är väldigt viktigt att ha i åtanke att parkettgolvet håller en väldigt lång tid och kan därför ses som en investering för ditt hus.

Lägga själv
Parkettgolv är relativt enkelt att lägga själv och det är därför det har blivit ett så populärt val av golv. Golvet läggs ungefär som ett enkelt pussel, så det kan krävas en del tålamod när man lägger nytt parkettgolv, har man detta så skall det gå utmärkt att lägga sitt golv själv. Det finns många som föredrar att lägga sina golv själva eftersom det blir billigare än att anlita något företag som gör det åt en. Men om man känner att man inte har tid eller ork att lägga sitt egna parkettgolv kan man självklart anlita någon som lägger golvet åt en. Det företag som lägger parkettgolv har oftast flera års erfarenhet och vet vad de håller på med.

Val av träslag
Det finns en uppsjö av olika träslag att välja på när du skall lägga parkettgolv och det gör det extra svårt att välja. Det du bör tänka på när du skall välja parkettgolv är självklart vad din plånbok tillåter men också vilkens sorts parkettgolv som passar just ditt hus bäst. Om man vill ha en lite äldre och mer avslappnad känsla i t.ex. sitt sommarhus, kan furugolv vara att rekommendera eftersom det både är billigt och ger en härlig känsla i huset. Men om man däremot vill ha en modern och lyxig känsla kan man lägga ett parkettgolv som är lite mörkare i färgen, exempel på detta är golv som är lackade med mörk lack.


Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade golvläggare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-20
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-10

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)