Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Lägga trägolv

Golvet är en väldigt stor del av ditt hus utseende och det är därför viktigt att lägga ner mycket omsorg på dina golv. Den allra finaste sortens golv är såklart trägolvet efter som det ger rummet en väldigt lyxig känsla. Ett nytt och fräscht trägolv kan höja värdet på dit hus markant, men det ger även en mysig känsla. Det finns många olika sorters trägolv och det är bara dina fantasier och din smak som kan sätt stopp för vilken sorts träslag du vill ha på ditt nya trägolv. Det allra vanligaste trägolvet som säljs idag är ek-golvet, främst för dess lyxiga och rena känsla.

Val av material
När du vill lägga nytt trägolv i ditt hus är det viktigt att tänka på vilket träslag som passar just det rummet som skall göras om. Låt säga att du vill ha en modern och ljus känsla i ditt rum, då kan träslag som ek eller furu vara att rekommendera, medan om du vill ha en lite mer klassisk och lyxig stil på rummet kan ett golv av mahognyträ vara rätt för dig.

Anlita hjälp
När man lägger ett nytt trägolv räknar man med att det skall hålla en väldigt lång tid framåt. Trots att trägolv är mindre slittåligt än både plastgolv och stengolv, går trägolvet att slipa ner och sedan polisha upp för att få det att se ut som nytt igen. Om du är händig kan du naturligtvis lägga ditt nya golv själv med hjälp av trä som du kan beställa i närmaste byggvaruhandel. Men om du inte känner att du har kunskaper nog att lägga ditt egna trägolv finns det experter att ta hjälp av. Naturligtvis kommer detta att kosta lite mer än om du hade lagt ditt golv själv, men med tanke på hur länge golvet kommer att ligga på plats, handlar det inte om några jättesummor. När du anlitar någon som lägger dina trägolv åt dig är du garanterad att det görs på ett professionellt sätt och att det kommer hålla en lång tid framöver.


Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade golvläggare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-20
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-10

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)