Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Parkettgolv Stockholm

Stockholm är inte bara huvudstaden, utan också modets huvudstad, för dem som bor i Stockholm är det väldigt viktigt att deras hem är fräscha. Att få sitt hem snyggt och trevligt kan man göra på många olika sätt, som att tapetsera/eller måla om, byta fönster eller köpa nya fina möbler. Men det som är alldra vanligast i Stockholm är att man lägger nya golv för att förbättra sitt hus eller lägenhets utseende. Det finns många olika sorters golv men det golv som är allra populärast i Stockholm idag är parkettgolvet eftersom dess kvalitet, utseende och pris slår alla andra golv.

Välja träslag på Golvet
När du vill lägga nytt parkettgolv finns det självklart mycket att fundera på, ett beslut du måste fatta är vilket träslag du vill ha på ditt golv, och detta kan variera lite på vart i Stockholm man bor och vilken smak man har. Om du till exempel bor i Stockholms skärgård kanske du ska välja ett parkettgolv som är lite mer klassiskt och som på så sätt passar in i den miljön, exempel på sådana träslag är ljusa träslag som ek och furu. Om du däremot bor i Stockholm city kan det vara möjligt att du vill ha ett lite mer modernt och vågat parkettgolv, då är ett mörklackerat askgolv ett bra förslag eftersom det ger en väldigt lyxig och bekostad känsla till rummet. Men det är i princip bara din smak som sätter gränser när du skall välja parkettgolv i Stockholmsområdet eftersom utbudet är enormt.

Är det lätt att lägga parkettgolv själv?
En viktig faktor för många är att de vill renovera sina hus själva och på grund av detta vill de ha ett golv som är lätt att lägga och då är parkettgolvet ett utmärkt val. Parkettgolvet är ett golv som är enkelt att lägga trots att de håller en väldigt hög kvalitet, detta gör det extra populärt och prisvärt. Men du kanske är en av de stockholmare som satsar på karriären och känner att du inte har tillräckligt med tid? Du behöver inte oroa dig, det finns massor med företag i Stockholmstrakten som är experter på att lägga just parkettgolv.


Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade golvläggare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-20
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-12
 • Golvläggning

  Sverige 2019-09-10

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)